Ik noem haar mijn positieve heksje, omdat eigenlijk alles wel een fijne kant op bewoog vanaf het moment dat ik met haar aan de slag ging.

Nathalie van Gent

Het is soms voor een buitenstaander heel moeilijk te begrijpen hoe de culturele sector in elkaar zit en wat voor impact werken in deze sector kan hebben op iemands ‘work-life balance’. Sieta is iemand die de culturele sector verstaat en die gevoelens en gedachten met haar professionals om kan zetten in persoonlijke groei. Door Sieta ben ik ook zelf in deze groei gaan geloven.

Niels van Doormalen

Ik heb Sieta ervaren als zeer meelevend, oprecht en nauwkeurig. Ik beveel haar veelvuldig aan aan kennissen, binnen de creatieve sector en daarbuiten.

Jasper Stokman

Sieta haar warme en empathische manier van coachen met veel kennis en heel geduldig, maar toch werkend naar resultaat, heeft mijn leven weer op de rit heeft gekregen.

Marieke Herrebrugh

Een bijzondere combinatie van ervaring, intelligentie, openheid, creativiteit, kennis, nieuwsgierigheid en gedrevenheid om andere mensen echt verder te willen helpen, maakt dat Sieta zo waardevol is als coach.

Eline Selie